Purple Tuka larýn maþþallahý var Doðan çok güzel canlýlar tanký biraz dinlendireyim bi 20 tane de ben alacaðým :)
Purple Tuka larýn maþþallahý var Doðan çok güzel canlýlar tanký biraz dinlendireyim bi 20 tane de ben alacaðým :)
Doðan kardeþ maþallah hepsi çok güzel görünüyor. Saolasýn sayende bende aldým.Ancak benimkiler bi saklandý hala göremedim yüzlerini.
Erol abi,ilk baþta saklanýyorlar bir iki gün sonra çýkýyorlar.Benimkiler biraz fazla olunca dha çabuk çýktýlar.Bir parti önce aldýklarýmda 2-3 gün saklanýp sonra çýkmýþlardý.
Emrah bey Anthias lar bu hobiye girip ilk gördüðümden beri çok beðendiðim bir tür.Renk kombinasyonlarý,sürü olarak yaþamalarý küçük boy olmalarý fiyatlarýnýn ucuzluðu =)) izlemesi çok keyif verici oluyor.Hobici arkadaþlara tavsiyem listelerden sürü þeklinde zamana yayarak anthias gruplarý oluþmalarý.Þahsen benim hedefim bu =)
Tebrik ederim, çok güzel bir akvaryum olmuþ. :)
Teþekkür ederim Fýrat bey.Bu akvaryumum bu hale gelmesi tamamiyle Ali Rýza abinin tavsiyeleri üzerine bir yol çizmenin sonucu diyelim.
Anthiaslar harika keþke bizde bulabilsek. ..
Teþekkür ederim Arif abi.Fakat bu anthiaslar sürü olarak satýldý.Ýnþ. Yeni tankýn yeni fotolarýný sistem biraz oturunca paylaþýcam sizlerle.
Uzun bir aradan sonra forumda sizler ile paylaþmýþ olduðum tankýmý taþýnma sebebi ile sattýðýmý belirterek 3-4 aylýk yeni kurmuþ olduðum tankýmýn fotoðraflarýný sizler ile paylaþmak istedim.Belirtmiþ olduðum linke güncel fotoðrfalar mevcut.Yorumlarýnýzý bekliyorum =)
http://instagram.com/doganreefs