Bilgi
+
... 9 10 11 12 13 ...

thread: Bilgi

Administrator
    Feb 2011
    356

Bir yýlý aþkýn bir süredir Aqaurium Systems firmasýnýn ürünlerini ayný fiyatla satmaktayým.. Doðru, zarar ediyorum ama hiç olmazsa bunun da bir sýnýrý olmalý.

Dolayýsýyla olabilecek en alt seviyede tutmak koþuluyla Aquarium Systems fiyatlarý deðiþtirildi.

Administrator
    Feb 2011
    356

Giesemann ve Boyd fiyatlarý deðiþti.

Dikkat!

1- Giesemann
    2- Milwaukee
    3- Tasfiye
    4- Kitap ve Dergiler

"Markalarýmýz" baþlýðý altýnda 2. sayfada yer alýyor: http://www.yongei.com/forumdisplay.php?f=15&page=2&order=desc

Administrator
    Feb 2011
    356

Farkýndayým iþ bir çeþit dram/komedi arasý trajediye dönüþtü..

Bugün Schuran fiyat listesi deðiþti.

Yukarýdakilere ek olarak tüm fiyat listeleri gözden geçiriliyor.

Administrator
    Feb 2011
    356

Kurlardaki aþýrý oynaklýk nedeniyle Lütfen sipariþleriniz için tarafýmla iletiþime geçin:

0-312- 212 01 59

veya

0-532 - 271 60 26

Varolan fiyatlar ile satýþ yapamayacaðým sanýyorum çok açýk....

Administrator
    Feb 2011
    356

Sýradan baþladým: Royal Exclusiv ve Tunze fiyatlarý deðiþti. Diðer marka ürünlerden almak isteyelenler; Lütfen öncelikle tarafýmla iletiþime geçmesini rica ediyorum.

Administrator
    Feb 2011
    356

Merhaba,

1- Salifert fiyat listesi deðiþti. Faltworm - eXit sýnýrlý sayýda stoklarýmýza girdi. Ýngilizce açýklamasý Salifert sayfasýnda yer alýyor. Yeni tarihlli Fosfat, Nitrat ve Potasyum testleri çok yakýnda geliyor.
    2- Domilux fiyat listesi deðiþti. Kalmayan ürünler en kýsa sürede gelecek.
    3- Royal Exclusiv "yeni" bir fiyat politikasý izlemeye baþladý. Buna uygun olarak Listede ufak bazý oynaklýklar oldu ama gene de olasý en düþük fiyatlarla markaya olan baðlýlýðýmýzý sürdürmekte kararlýyým. Sürprizlerim olacak !!!

Administrator
    Feb 2011
    356

Merhaba,

1- Tunze Fiyat Listesi stok durumuna göre güncellendi. 9005 ve 9006 skimmer son adetler.
    2- iks fiyatlarý güncellendi. Artýk biz hobicilerin de kullanýmýna yönelik ürünler eklendi.
    3- Salifert fiyat listesi "son kullanma tarihi" gözönüne alýnarak yenilendi. Dikkat! Tarihi geçik ürün satýn alýp da çalýþmadýðýný söyleyenlere para iadesi garantisi getirildi.
    4- Schuran fiyat listesi stok durumuna göre elden geçirildi. Bildiðiniz gibi bu firma ile daha fazla çalýþmayý düþünmüyoruz. Eheim motor, mýknatýs veya mil konsunda yardýmcý olamayacaðým için üzgünüm.
    5- Georg Fischer fiyatlarý sanýyorum 5 yýl, belki daha fazla deðiþmedi. Güncellendi. Stok güncellemesi ise yapamadým, kusuruma bakmayýn.
    6- Royal Exclusiv fiyat politikasýný deðiþtirdi. Ne yazýk ki kimi ürünleri kendi sitesinde belirttiði fiyatlardan satamayacaðým. Anlayýþýnýzý bekliyorum.

Administrator
    Feb 2011
    356

Merhaba,

Rowa Fiyatlarýný 1 yýlý aþkýn süredir koruyorduk. Deðiþtirmek zorunda kaldýk!

Yeni sürprizlerimiz var!!

Administrator
    Feb 2011
    356

Domilux aydýnlatma aparatlarýnýn satýþý durduruldu ve Fiyat Listesi kaldirýldý.

En kýsa sürede yeni Fiyat Listesi firma altýnda yer alacak.

Firma fiiyatlarýný deðiþtirdi.

Satýn almak isteyenler lütfen tarafýmla iletiþime geçsinler: 0-532 - 271 60 26

Administrator
    Feb 2011
    356

Royal Exclusiv fiyatlarý konusunda önceden bilgilendirme yaptým. Firmanýn çalýþma koþullarý olaðanüstü deðiþti. Bunu yeni gelecek olan ürünlerde net olarak yaþamaktayýz.

Bu nedenle Varolan fiyat listesi 5 Temmuz, Çarþamba günü deðiþecek. Bu tarihe kadar mevcut listeden satýþ yapýlacak.

+