Birkaç yeni resim daha =)
![]()
Birkaç yeni resim daha =)
![]()
"Ýnsan dilinin altýnda gizlidir."
bu da son resim:
Doðan, Resim ekleme konusunda sýkýntý yaþamamak için www.photobucket.com adresinde bir hesap açman yeterli olur. Oraya resim yüklemek konusu "Fizik" baþlýðý altýnda "sabit" olarak yer alýyor.
devam;
![]()
Gece mesaisi =)
![]()
Tank ebetlarým malum aydýnlatmadan memnunum da aklýmda tankýn iki yanýndan tekli 150 watt metal eklesem mi diye bir soru takýlýyor? Tankýn ortasýna dogru) ne dersiniz?
Neden olmasýn?
Maþallah Doðan bey çok güzel canlýlara sahipsiniz.
Sormak istediðim mercan yemi giriyor musunuz yoksa sadece balýk diyenlerden misiniz?
Bir de C-Balance günlük 200ml. dozlama yazýyor. Bu kadar yoðun bir tüketim çok maliyetli olmaz mý? Kendi sistemimin gidiþatýna göre Ca reaktör ya da hazýr Balling katkýlarýndan kullanabilirim.
Teþekkür ederim Emre bey.
Sadece balýkla bu iþ yürümez. Bir arkadaþ vardý sadece mangrove ile ps siz tank olur diyodu. Biraz ona benzedi=))
Þu anda günlük 350 ml çýkardým =)
Mercan yemi giriyorum ýþýklar kapandýktan sonra. PS kapatýyorum 1-2 saat plankton ve zoo plankton eklyiorum. Haftada iki kez. Bazen de bir düzeni yok keyfe keder cyclopezee veriyorum.
Kendi tankýmda biraz fazla oluyor ama sonuçlarýna deðer diye düþünüyorum.
C-balance ýn 4lt lerini tercih ederseniz tank hacminize göre hem ekonomik olur hem de canlýlarýnýzdaki farký fark edersiniz. C-Balance da bir hazýr Balling yöntemidir. Hatta bu mantýkla üretilmiþ üst kademe bir üründür. Elementler ile zenginleþtirilmiþ bir ürün. Bir çok marka ürün kullandým ve sonuç olarak sadece C-balance ve Marinesmow girerek bu hobiden tat almaya baþladým... Baþka bir þeye ihticayým kalmadý açýkcasý, biraz iddalý bir söz oldu galiba...)) Ama sonuç olarak kahverengi canlýlarýmýn ithalattan geldiðinde,sonrasýnda bu yönteme geçince ve T-5 kullanmayada baþladým. Gözlerim renk gördü..