1500 lt Deniz Akvaryumu
+
... 6 7 8 9 10 ...

thread: 1500 lt Deniz Akvaryumu

Member
    Aug 2012
    ankara
    52

Purple Tuka larýn maþþallahý var Doðan çok güzel canlýlar tanký biraz dinlendireyim bi 20 tane de ben alacaðým

Member
    Jan 2012
    31

Purple Tuka larýn maþþallahý var Doðan çok güzel canlýlar tanký biraz dinlendireyim bi 20 tane de ben alacaðým
    düþünmemek elde deðil.

Gönlünce olsun Doðan, saðlýkla büyüt...

Junior Member
    Oct 2011
    1

Doðan kardeþ maþallah hepsi çok güzel görünüyor. Saolasýn sayende bende aldým.Ancak benimkiler bi saklandý hala göremedim yüzlerini.

Senior Member
    Feb 2012
    ANKARA
    158

Erol abi,ilk baþta saklanýyorlar bir iki gün sonra çýkýyorlar.Benimkiler biraz fazla olunca dha çabuk çýktýlar.Bir parti önce aldýklarýmda 2-3 gün saklanýp sonra çýkmýþlardý.
    "Ýnsan dilinin altýnda gizlidir."

Senior Member
    Feb 2012
    ANKARA
    158

Emrah bey Anthias lar bu hobiye girip ilk gördüðümden beri çok beðendiðim bir tür.Renk kombinasyonlarý,sürü olarak yaþamalarý küçük boy olmalarý fiyatlarýnýn ucuzluðu =)) izlemesi çok keyif verici oluyor.Hobici arkadaþlara tavsiyem listelerden sürü þeklinde zamana yayarak anthias gruplarý oluþmalarý.Þahsen benim hedefim bu =)

Junior Member
    Mar 2012
    4

Tebrik ederim, çok güzel bir akvaryum olmuþ.
    Fýrat Çýngý

Senior Member
    Feb 2012
    ANKARA
    158

Teþekkür ederim Fýrat bey.Bu akvaryumum bu hale gelmesi tamamiyle Ali Rýza abinin tavsiyeleri üzerine bir yol çizmenin sonucu diyelim.

Junior Member
    Mar 2012
    27

Anthiaslar harika keþke bizde bulabilsek. ..

Senior Member
    Feb 2012
    ANKARA
    158

Teþekkür ederim Arif abi.Fakat bu anthiaslar sürü olarak satýldý.Ýnþ. Yeni tankýn yeni fotolarýný sistem biraz oturunca paylaþýcam sizlerle.

Senior Member
    Feb 2012
    ANKARA
    158

Uzun bir aradan sonra forumda sizler ile paylaþmýþ olduðum tankýmý taþýnma sebebi ile sattýðýmý belirterek 3-4 aylýk yeni kurmuþ olduðum tankýmýn fotoðraflarýný sizler ile paylaþmak istedim.Belirtmiþ olduðum linke güncel fotoðrfalar mevcut.Yorumlarýnýzý bekliyorum =)

http://instagram.com/doganreefs

+