Ýnþ. bakalým �� yavaþ yavaþ ilerlemeye çalýþýyouz.Vietnam canlýlarýndan bir kaç adet gorgonia yazdým.O zaman birþeyler çýkmaya baþlar diye düþünüyorum.Balýk ekmelesi yapýcam gibi)birkaç adet tang,goby,anthias
Doðan yeni tank muazzam olacak, ben özellikle þu karanlýk tarafýn nasýl olacaðýný çok merak ediyorum. Birde Balýk eklemesi yapacakmýsýn?
Ýnþ. bakalým �� yavaþ yavaþ ilerlemeye çalýþýyouz.Vietnam canlýlarýndan bir kaç adet gorgonia yazdým.O zaman birþeyler çýkmaya baþlar diye düþünüyorum.Balýk ekmelesi yapýcam gibi)birkaç adet tang,goby,anthias
"Ýnsan dilinin altýnda gizlidir."
Evet bilgilendirme için teþekkür ederim.Instagram da isim deðiþikliðinden ötürü linkte deðiþti.Dikkat etmemiþim =) yeni link;
http://instagram.com/dogansreef#
Doðan Bey yeni eklenen canlýlarla birlikte tankýnýz daha da renklenmiþ. Sizin yüzünüzden instagram'a üye olacaðým bu gidiþle. Gerçekten renkler harika; nazar deðmesin!
Tunicate'lerin son durumu nedir? Tavsiye edebileceðiniz bir canlý mý?
Mümkünse eðer bir de sizden aydýnlatmadaki renk dizilimini öðrenmek isterim.
Önden arkaya doðru þu þekilde mi hala?
1.MAVÝ
2.BEYAZ
3.PEMBE
4.MAVÝ
5.BEYAZ
6.MAVÝ
7.PEMBE
8.MAVÝ
9.BEYAZ
10.MAVÝ
6 adet T5 kullanacak olsak ne önerirsiniz?
Selamlar...
T5 aydýnlatma doðru fakat bir farklýlýk var.2 pembe yerine bir pembe mevcut.Bu çýkarýlan pembenin yerinide mavi aldý.Tunicate lerin durumu iyi þimdilik.Tavsiye edermisiniz durumu ise zevk meselesi =) Görsel olarak renkli bir canlý deðil ama kendi tankýmda tercih ediþ sebebim farklý ve tanklarda az bulunan bir canlý olmasý.
Saðlýkla büyüt yeni bebiþlerini... =)
teþekkür ederim Emrah bey =)
Küçük boy Turbo Snail
![]()